Naparbier, spaanse liefde voor bier

Naparbier is een kleinere Spaanse brouwer met een groot hart voor alles wat met bier te maken heeft. De brouwer is begonnen in 2009 en heeft nu al een uitgebreid assortiment aan bieren van hoge kwaliteit. Zo werd de Napar Porter al snel beloond met een award. Het geheim? De oprichters experimenteerden al tien jaar als thuisbrouwer voordat ze Naparbier oprichten.

De oprichters kennen de Spaanse biercommunity dan ook goed. We vroegen een van de oprichters, Josu Taniñe van Naparbier naar wat Naparbier anders maakt:” Bier is een gevoelig product. We hebben al vroeg geleerd dat hygiëne essentieel is. We gaan dan ook heel ver in het creëren van optimale hygiënische omstandigheden. Daarnaast zijn we tot in de vezels van ons bedrijf creatief. Bij het bedenken en vermarkten van nieuwe bieren komt die creativiteit goed van pas. Het wordt hoog tijd dat de grote biermerken met hun bieren eens echt uitgedaagd worden”.

Er is veel vraag naar de Naparbieren en niet alleen op de lokale markt. Naparbier exporteert ondertussen naar de USA, Noorwegen en Denemarken.

 


NAPAR BCN
Napar bier runt ook twee zeer moderne, goed geoutilleerde bars in Barcelona. Met keuze uit meer dan 30 verschillende bieren. Achter de bars staat een groot scherm met informatie over de bieren. Alle bieren kunnen via een een app worden betaald. http://www.naparbcn.com/

 

ASSORTIMENT
We zullen als Multi Bier beginnen met 6 bieren naar Nederland te halen. Hieronder kan je ze vinden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s